Om meteen de boodschap af te leveren : ShopWeDo is momenteel vrijwel de goedkoopste oplossing om te verzenden!

VERZENDEN EEN KOSTENPOST

Online verkopen via een webshop en verzenden. Of gewoon een klant een attentie toesturen. Of een staaltje van het nieuwste aanbod. Verzenden is bij vele bedrijven dagelijkse kost. Dus ook een bepalende kostenfactorgoedkoop verzendne
Waar voorheen enkel de optie “De Post” was zijn er nu al meerdere spelers in het verzenden van pakketjes. We kunnen jou al meteen geruststellen, Shopwedo werkt ZONDER CONTRACT! En dat is op zich al aantrekkelijk.
Geen verbintenissen, dus ook geen reden om het niet te proberen. Niet?

Shopwedo is niet alleen een service voor verzending. Waarbij je uiteindelijk toch verstuurt via BPOST,POSTNL, DHL enz… Maar een volledige fulfilment service. M.a.w. stock, inpakken en verzenden.

SHOPDEWO EN SENDR

Onlangs heeft Shopwedo zijn verzendafdeling een andere naam gegeven. Nl. Sendr.
Doordat Shopwedo massa’s verzendingen afhandelt kan het heel scherpe prijzen afdwingen bij o.a. BPOST. Dat is dan hun verdienmodel : massa’s verzendingen met kleine commissie.
Zonder aan kwaliteit en service in te boeten.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om mee te gaan in een veel gevraagde service door webshoppers. Nl. vóór 22 hr besteld is morgen in huis. Ook een meer en meer gevraagde service van online klanten.

Heb je producten die je veelvuldig verkoopt dan kan je beroep doen op hun verzendservice met stock. De klant doet een bestelling via jouw website en Shopwedo handelt de verzendingen en ook de retours af!
Ook voor startende webshops een kans.

Of als je een startende online shop bent kan je gebruik maken van hun diensten om meteen professioneel over te komen met een snelle service. Zonder een zware investering te moeten doen in logistiek. Want een logistieke setup om zo snel te verzenden vraagt mankracht. En dus ook de nodige financiële input. Zeker als starter kan dit net de druppel teveel zijn en je in de problemen brengen.

Met dit concept kan je je al meteen toeleggen op bedrijfsvoering. En tevreden klanten opbouwen. Zonder een mega-startkapitaal. Het gaat niet alleen om verzending.

Eigenlijk vatten ze het heel mooi samen op hun webiste :

“Wij stockeren uw voorraad, picken, packen en verzenden uw webshop bestellingen. Wereldwijd, snel, goedkoop en efficiënt.”

of

U runt uw zaken… Wij de webshop van bestelling tot retour…

Uiteraard houden we de ogen open en bespreken we in de toekomst ook andere spelers die verzendmogelijkheden aanbieden. Wij verpakken het dan in een artikeltje.
Vergelijk dan goed wat voor uw KMO de beste keuze is.

Maar Shopwedo kon ons alvast al bekoren.

Iets voor uw bedrijf?

LAAT EEN REACTIE ACHTER