Trendsetter! Een Belgische domeinnaam huurkopen. Bij KMO.BE kan het!

0
133
Belgische domeinnamen

If you pay peanuts …

 

Een goede domeinnaam heeft nu eenmaal zijn commerciële waarde.

Er zijn blijkbaar nog vele ondernemers die wel een topdomeinnaam willen maar dan een bod doen van … 100 euro. Ten eerste reageren we zelfs niet meer op dergelijk bod (het kost ons immens veel tijd, geld en moeite om goede domeinnamen te pakken te krijgen). Ten tweede is het jammer vast te stellen dat diezelfde ondernemers wel probleemloos duizenden euro’s spenderen aan het tegen elkaar opbieden binnen een vindbaarheidscampagne. Deze zielen kunnen we helaas niet redden. En uiteraard maakt ieder zijn eigen keuzes. Dat is het mooie van ondernemen.

HUURKOPEN. EEN GOEDE DOMEINNAAM BINNEN IEDERS BEREIK

Waar we wel een oplossing kunnen bieden en heel veel begrip voor hebben is de startende ondernemer met een beperkt budget. Alsook de ondernemer die beseft dat online ondernemen start bij een goed te onthouden domeinnaam en een duidelijke website. Mond aan mondreclame en een goed te onthouden domeinnaam zijn de gouden troeven voor het opboksen tegen de groten der internetverkoop en reclame.

In tijden waar een strak budget en kosten besparen noodzakelijk zijn om een concurrerende positie te behouden is een alternatieve manier van vooruitdenken een must.

Vanuit bovenstaand gedachtegangen kunnen we met trots zeggen dat we bij KMO.BE een trendsetter zijn door het aanbieden van de huurkoop mogelijkheid van een goede Belgische domeinnaam.

Door de mogelijkheid te bieden een domeinnaam te huurkopen gaan weer veel nieuwe deuren open voor de zowel startende als gevestigde onlineondernemer.

Heb je momenteel niet het budget om een goede domeinnaam te kopen kan je opteren voor huurkopen en geeft het volgende voordelen:

  • Voor een welbepaalde tijd een domeinnaam huren met aankoopoptie
  • Een goede domeinnaam meteen gebruiken en de kosten over termijnen spreiden
  • De concurrentie buitenspel zetten door een goede domeinnaam tijdig in te nemen
  • Een domeinnaam tijdelijk te gebruiken voor een reclamecampagne zonder aan te kopen en dus kosten te besparen t.o.v. aankoop
  • Jouw startersbudget meer te gebruiken voor stock, werkingskosten en andere noodzakelijke activiteiten maar toch al die goede domeinnaam vast te leggen en meteen ook te gebruiken

Kortom, dat een goede domeinnaam zijn prijs heeft lijkt niet meer dan een logisch economisch gegeven en gevolg. Het excuus dat het niet meer betaalbaar is voor de kleinere of startende ondernemer is met de huurkoop mogelijkheid naar de eeuwige ondernemers jachtvelden gestuurd.

Ondernemen is voor de durvers. Punt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER