Clown Tobi koopt Belgische PREMIUM domeinnaam

0
443
clown Tobi koopt domeinnaam

Ondernemend zijn zit in het bloed. En ondernemen heeft geen grenzen. Zelfs achter elke clown zit altijd een heel ondernemend iemand.

En in België hebben we wel een heel ondernemende clown. Nl. Kevin Lapeire. In 2011 verkozen tot beste clown van de Benelux. Bracht al meerdere goochelboeken en cd’s uit, organiseert veelvuldig kinderfeestjes en is een kinderentertainer bij uitstek.

Dat vergt organisatie, inzicht en …. een ondernemingsgezinde geest.

Dat Kevin ambities heeft bewijst hij met de aankoop van de Belgische PREMIUM domeinnaam ARTIESTENBUREAU.BE. Bij KMO.BE aangekocht om een stapje verder te gaan met zijn onderneming. En wat voor een ondernemend stapje. Straalt ambities uit ten top. En dan hebben we het nog niet over de professionele uitstraling dat deze domeinnaam geeft.

We spraken bij KMO.BE met Kevin om eens te polsen en te gaan kijken wie achter de rode neus zit .

Een ambitieuze aankoop van een Belgische domeinnaam.

Vooreerst proficiat Kevin. De aankoop van de Belgische domeinnaam  ARTIESTENBUREAU maakt ons nieuwsgierig naar jouw toekomstplannen. Op jouw website clowntobi.be zien we al dat jouw activiteiten zich niet beperken tot “de clown”.

Maar met deze domeinnaam geef je aan dat de ondernemer in jou veel meer van plan is. Kan je ons iets vertellen van de toekomstplannen?

Kevin ” De dag van vandaag worden klanten meer en meer veeleisend. Ze verwachten dat wij als animatiebureau alles en iedereen kunnen voorzien voor hun event. Hier willen wij op inspelen en aan hun noden tegemoetkomen. Zo kunnen wij alle Belgische en zelfs internationale artiesten aanbieden via deze premium domeinnaam.”

Meerdere domeinnamen voor hetzelfde bedrijf.

Is ARTIESTENBUREAU.BE de enige domeinnaam die je kocht voor jouw toekomstige activiteiten?

Kevin : ” 2 maanden geleden heb ik nog clown.be gekocht. Op deze domeinnaam heb ik lang zitten wachten!” 

Een domeinnaam huren of kopen?

Bij KMO.BE heb je de mogelijkheid om een domeinnaam te kopen. Maar ook om te huren. Ooit overwogen om een domeinnaam te huren?

Kevin :  “Nee ik geloof in mijn zaak en onderneming en vind het een onnodig kost om iets te huren als je het kan kopen.”

Een artiestenbureau en uw KMO

We zouden geen KMO.BE zijn als we je volgende vraag niet zouden stellen :

Kan je ons zeggen wat jouw onderneming allemaal kan bieden voor KMO’s?

Kevin : “Met Go4entertainment bieden wij de bedrijven een vernieuwend en gewaardeerd, full-service entertainment- en organisatiebureau. Met een “alles-onder-één-dak”-principe. Onder ons dak vindt u drie grote componenten: artiesten, concepten en events. KMO’s kunnen dus bij ons terecht voor een totaalpakket. “

Bedankt voor de aankoop en het aansluitende gesprek Kevin. Veel succes met de volgende ondernemende stappen!

Kevin : “Bedankt. Ik wil jullie ook bedanken voor de duidelijke en correcte afhandeling rond de aankoop van de domeinnaam.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER