Foto : Stockunlimited

 
Een snelle website of webpagina is van groot belang. Bezoekers willen graag meteen de nodige informatie zien.

Maar in deze tijden van mobiele telefoons, tablets en varia media is het ook belangrijk dat de website van jouw KMO goed leesbaar is via al deze gadgets en mobiele computertjes.

Je kan vanalles aanschaffen om dat te testen. Maar een website die allerlei toestellen kan simuleren is vanzelfsprekend handiger en goedkoper.

Website van uw KMO zelf controleren op leesbaarheid.

Heeft uw (potentiële) klant  een Samsung toestel? Of is het eerder een Apple fan? Of blijft hij bij die oerdegelijke oudere desktop computer? Je kan beter met alles rekening houden om de klanten te kunnen bekoren.

Een ietwat goed gebouwde website is responsive. Dit wil zeggen : past zich aan aan varia formaten van schermen. En blijft in alle omstandigheden en bij alle formaten goed leesbaar en te doorbladeren.

Om jouw eigen bedrijfssite eens onder de loep te nemen kan je deze zelf gratis testen via volgende website : http://quirktools.com/screenfly/

Geef jouw website adres in. Daarna kan je links bovenaan selecteren op welk toestel je jouw website wil testen. Deze website simuleert dan het scherm van het geselecteerde toestel. Zo zie je hoe jouw KMO website er dan op weergegeven zou worden. Is jouw website goed leesbaar op zowel de desktop, tablet of mobiele telefoon?

Zo kan je ook even checken of jouw webdesigner zijn werk goed gedaan heeft 😉

Have fun!

LAAT EEN REACTIE ACHTER