FITNESSCENTRUM.BE

Foto : Stockunlimited.com

Categorie domeinnaam SPORT

Deze domeinnaam heeft een trefwoord die menig sportieveling of startende sporter al ingegeven heeft in Google.

De concurrentie in deze activiteit is zeer groot en het is zeer moeilijk om je te onderscheiden online. Dit zeer gerichte trefwoord gelinkt aan een relevante website zijn een mooie combinatie om je concurrenten even voor te zijn. Een sportieve manier van concurrentie online. Zijn investering waard, zeker op de lange termijn.

Prijscategorie C (tussen 1.000 en 2.500 Euro excl. BTW 21%)
EXCLUSIEF TE KOOP BIJ KMO.BE

Enkele kenmerken die de prijs bepalen en dus ook voordeel kunnen opleveren voor een bedrijfswebsite of webshop :

GOED TE ONTHOUDEN DOMEINNAAM

Heel bekend en veel gebruikt woord. Dus zeer eenvoudig te onthouden als men vluchtig de domeinnaam ziet op een reclamepaneel. Ook moeilijk fout te noteren als men reclame gehoord heeft op de radio.

GERICHT TREFWOORD IN DOMEINNAAM

Als men op dit zoekwoord wil promoten via vb. Google Adwords ligt de “Kost per click“ relatief hoog om te bieden. Heeft men relevante inhoud op de website gerelateerd met het zoekwoord dan zal de website veel beter vindbaar zijn.

IDEAAL VOOR TOEKOMSTIGE GROEIPLANNEN VAN UW KMO

Komt zeer professioneel over als je deze domeinnaam hebt. En geeft je de mogelijkheid om een keten te starten zonder dat je telkens opnieuw andere domeinnaam dient te registreren per locatie. Uw KMO groeit en uw domeinnaam is het centrale punt voor uw groeiende onderneming. Bovendien kostenbesparend. Eén website voor al uw centra. Klaar voor de concurrentiestrijd en jouw eigen plek op deze markt.

Wenst u een bod te doen op deze domeinnaam? Of meer informatie?
Geef dan even uw contactgegevens. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

EXCLUSIEF BIJ KMO.BE

LAAT EEN REACTIE ACHTER