webshop en domeinnaam

KMO.BE en SHOPPEN.BE, uw partner voor online verkopen

 

 

De webshopvakbeurs 2018 in Mechelen. Voor België is het de tweede editie, in Nederland een immens populaire beurs. E-commerce is in Nederland dan ook al vele stappen verder. Daarom dat deze beurs ook zo belangrijk is voor de Belgische online ondernemer.

De Webshop Vakbeurs is een vakevenement gericht op online verkopen. En de online verkoop groeit in ons Belgenlandje! Zo is het streefdoel voor 2017 in e-commerce omzet binnen België bijna behaald. Op naar de 10 miljard Euro!

Een goede domeinnaam en een goede webshop.

Op de webshopvakbeurs maak je kennis met varia leveranciers die een meerwaarde kunnen zijn voor de webshop eigenaar. En kan je varia lezingen volgen over o.a. online winkelen, betalingsmogelijkheden en zelfs de digitale paskamer. Ook rond verpakking en bezorging tref je enkele standjes aan.

Wat heb je nodig bij een webshop?

Uiteraard zou het geen vakbeurs zijn als niet meerder services en mogelijkheden aan bod komen. En besproken kunnen worden. Zo kan je meer info bekomen over :

  • Mogelijkheden aanmaak webshop
  • Vindbaarheid verbeteren webshop. SEO en zijn invloed
  • Wetgeving en juridisch advies bij online verkoop
  • Waarom een webshop ook belangrijk is voor detailhandel
  • Digitale verkoopskanalen

De Belgische domeinnaam en vindbaarheid.

Toen we vorig jaar de vakbeurs bezochten waren we aangenaam verrast. Eindelijk België online! We schieten wakker. Doch, we kwamen ook tot de vaststelling dat er nog enkele zaken waren waarover men nog geen Belgische “second opinion” kon krijgen.

Nl.

  • Belang van één of meerdere domeinnamen voor een webshop en de online verkoop.
  • Domeinnaam kopen of huren? Wat is een goede domeinnaam?
  • Andere mogelijkheden om vindbaarheid te verhogen i.c.m een goede SEO

KMO.BE op de webshopvakbeurs

Wij zijn trots op ons ruime aanbod domeinnamen binnen varia sectoren. En meerdere projecten op til. Zo kunnen we ook meerdere domeinnamen aanbieden die zeer gericht zijn op webshops. Dus vonden we deze webshop vakbeurs een mooie gelegenheid om wat meer “in the picture” te komen.

Naast vrij algemene domeinnamen hebben we ook varia zeer gerichte domeinnamen geschikt voor webshops zoals :

U kan ons vinden op stand B10. Wij beantwoorden graag uw vragen rond domeinnamen en vindbaarheid. Wat bepaalt de waarde van een domeinnaam? Waarom zou ik meerdere domeinnamen gebruiken? Wat is het effect op de verkoop en de kosten tussen een domeinnaam met trefwoord en een leuk klinkende domeinnaam? Wat zijn de wederkerende kosten? Is een domeinnaam een goede investering? Wat zou mijn domeinnaam waard zijn?

SHOPPEN.BE op de webshop vakbeurs

If you can’t beat them …. Er zijn varia mogelijkheden voor webshops om zichzelf te promoten. Via betalende keurmerken, radioreclame, televisiereclame, Adwords campagnes, enz…

Waar vóór 2000 alles begon bij portaalsites en nadien ieder voor zich als gek tegen elkaar ging opbieden voor vindbaarheid, is het tijd om terug te gaan naar de centrale startplaats.
Op een zeer betaalbare manier uw webshop presenteren binnen uw vakdomein.

Daar gaat SHOPPEN.BE aan werken! SHOPPEN.BE gaat online medio april 2018. Tijdens de webshopvakbeurs zal het extra voordelig zijn om via SHOPPEN.BE uw webshop een plaatsje te geven. Meer verklappen we nog niet.

Misschien dat er volgend jaar met de Kerstperiode dan meer “Belgisch” online zal gekocht worden? 😉

Benieuwd? We zien elkaar op de Webshopvakbeurs.

U kan ons vinden bij stand B10. Be there!
 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER